Loopt je computer langzaam? Just fix it! Wij bieden een service aan die gegarandeerd je computer zo snel laat lopen als de dag dat u hem heeft gekocht. En als u niet tevreden bent, krijgt u uw geld gewoon terug!

En u hoeft uw PC geen minuut te missen. Wij kunnen namelijk vanaf afstand uw pc opschonen. Maak nu hier een afspraak voor maar €10.- per uur.


Opslag

Is de opslag ruimte van je PC vol, en lukt het je maar niet om wat ruimte vrij te maken? Dat kunnen wij voor je regelen, door bestanden te verwijderen waarvan u niet eens wist dat ze op uw pc stonden. Wij verwijderen gemiddeld wel 10 GB aan onnodige data per clean up sessie.

Virussen

Computer virussen kunnen ervoor zorgen dat uw computer erg langzaam gaat lopen en kunnen uw data in de verkeerde handen laten vallen. Wij kunnen uw computer volledig vrij maken van virussen en beschermen tegen toekomstige virusaanvallen.

Snelheid

Op de meeste computers zijn heel veel processen actief waarvan de eigenaar van de computer niet eens weten dat ze actief zijn. Dit kan ervoor zorgen dat uw computer langzaam gaat lopen. Wij kunnen al deze processen voor u permanent stoppen.