Wat is home setup?

Onze Home Setup service zorgt ervoor dat al uw devices in huis aan elkaar worden gekoppeld. Zo kunt u vanaf uw bed, bijvoorbeeld koffie zetten of met een druk op uw Iphone alle elektronica in uw huis uit zetten als u op vakantie gaat. Wie bieden een service aan die vrijwel alle grote smarthome systemen kan integreren tot één snel en makkelijk te begrijpen systeem.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u advies aanbieden over de beste smarthome technologie voor bij u in huis. Wij kunnen deze dan vervolgens voor u bestellen en naadloos integreren in uw smarthome-setup. In plaats van dat u 30 verschillende applicaties heeft geïnstalleerd op uw iPhone voor al uw verschillende smarthome technologie, kunnen wij ervoor zorgen dat al uw smarthome technologie snel en gemakkelijk te bedienen is vanuit één simpel te gebruiken applicatie


Hoe maakt u een afspraak?

Een afspraak maken is heel simpel, klik op de link: afspraak maken. Vul in wanneer het voor u het best uitkomt. En vervolgens komt een van onze engineers bij uw lang om advies te geven over de mogelijkheid om van uw huis een smart-home te maken. Wilt u meer info over smarthomes en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u ons altijd bellen:
+31 6 26 47 06 83